Πολιτική απορρήτου και cookie

Vintage Μέρη, Inc σέβεται το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή. Η πολιτική αυτή συνοψίζει ό, τι προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να συλλέξουμε, και πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες. Αυτή η πολιτική περιγράφει επίσης άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας.

Vintage Parts Internet Privacy Policy

Είναι η πολιτική της Vintage Μέρη και οι θυγατρικές της (συλλογικά, "Vintage Μέρη") για τη συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους προστασίας ιδιωτικότητας και των δεδομένων. Η πολιτική αυτή αντικατοπτρίζει την αξία που θέτουμε στην απόκτηση και διατήρηση της εμπιστοσύνης των υπαλλήλων, των πελατών μας, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους άλλους που μοιράζονται τις προσωπικές πληροφορίες τους με μας.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Διαδίκτυο (η «Πολιτική») περιγράφει τον τρόπο Vintage Μέρη προστατεύει τη μυστικότητά σας όταν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες στον ιστοχώρο Vintage Μέρη του. Όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, ο όρος «προσωπικά στοιχεία» νοούνται οι πληροφορίες που σας προσδιορίζουν προσωπικά, μόνες ή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας.

Your Consent

Με τη χρήση του δικτυακού τόπου στο Διαδίκτυο Vintage Μέρη ή την παροχή προσωπικών πληροφοριών σε μας, συμφωνείτε με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών όπως περιγράφεται σε αυτή την πολιτική και τους ενδεχόμενους Χώρα ή δηλώσεις μυστικότητας Ιστοσελίδα.

Εάν δεν συναινείτε στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών όπως περιγράφεται σε αυτή την πολιτική (και κάθε ισχύουν για τη χώρα ή δηλώσεις μυστικότητας Website), μην χρησιμοποιείτε τα Vintage διαδικτυακό τόπο Μέρη.

Limitations on the Collection, Use and Disclosure of Personal Information

Στο βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε φορά που Vintage Μέρη συλλέγει προσωπικές πληροφορίες στο δικτυακό της τόπο, Vintage Μέρη θα:

  • Παρέχει έγκαιρη και κατάλληλη ειδοποίηση σε σας για τις πρακτικές δεδομένων της.
  • Συλλέγει, θα χρησιμοποιεί, αποκαλύπτει και θα μεταφέρει τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο με τη συγκατάθεσή σας, η οποία μπορεί να είναι ρητή ή σιωπηρή, ανάλογα με την ευαισθησία των προσωπικών πληροφοριών, τις νομικές απαιτήσεις, και άλλους παράγοντες.
  • Μάζεψε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για καθορισμένους, περιορισμένους σκοπούς. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε θα είναι σχετικές, επαρκείς και μη υπερβολικές για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται.
  • Διαδικασία τις προσωπικές σας πληροφορίες κατά τρόπο σύμφωνο με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικά ή στους οποίους έχετε συγκατατεθεί στη συνέχεια.
  • Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι αξιόπιστες για την προοριζόμενη χρήση του, ακριβή, πλήρη, και, εφόσον χρειάζεται, up-to-ημερομηνία.
  • Δεν χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης χωρίς να έχετε την ευκαιρία να "opt-out."
  • Να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, με σύμβαση ή με άλλο τρόπο, να παρέχουν επαρκή προστασία για τις προσωπικές πληροφορίες που αποκαλύπτονται σε τρίτους ή να μεταφερθούν σε άλλη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς στο εσωτερικό Vintage Μέρη.
  • Sharing Personal Information

    Vintage Μέρη δεν θα πωλεί τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από το δικτυακό τόπο της σε μεσίτες καταλόγων διευθύνσεων χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Σε ορισμένες περιορισμένες περιστάσεις μπορούμε να μοιραζόμαστε ή να μεταφέρουμε προσωπικές πληροφορίες προς ανεξάρτητους τρίτους. Για παράδειγμα, μπορούμε να παρέχουμε προσωπικές πληροφορίες σε έναν τρίτο (i) μετά από αίτημά σας? (Ii) να συμμορφωθεί με μια νομική απαίτηση ή δικαστική εντολή? (Iii) την έρευνα πιθανού εγκλήματος, όπως η κλοπή ταυτότητας? (Iv) σε σχέση με την πώληση, την αγορά, συγχώνευσης, αναδιοργάνωσης, εκκαθάριση ή διάλυση της Vintage Μέρη και ένα vintage επιχειρηματική μονάδα Μέρη? ή (v) υπό παρόμοιες συνθήκες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

    Security of Personal Information

    Οι προσωπικές σας πληροφορίες θα αποθηκεύονται γενικά στις βάσεις δεδομένων Vintage Μέρη διατηρούνται από τους παρόχους υπηρεσιών μας. Οι περισσότερες από αυτές τις βάσεις δεδομένων που είναι αποθηκευμένα σε διακομιστές που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο, εάν οι προσωπικές σας πληροφορίες θα μεταφερθούν εκτός της χώρας σας, μια κατάλληλη ειδοποίηση θα πρέπει να παρέχονται.

    Vintage Μέρη διατηρεί εύλογες διασφαλίσεις για την προστασία του απορρήτου, την ασφάλεια και την ακεραιότητα των προσωπικών σας πληροφοριών. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε Secure Socket Layer (SSL) για να μεταφέρουμε τις προσωπικές πληροφορίες μέσω του Διαδικτύου. Αν και χρησιμοποιούμε μέτρα ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη και τη διαστρέβλωση, όπως συμβαίνει με όλα τα δίκτυα υπολογιστών που συνδέονται στο Internet, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που παρέχονται μέσω του Διαδικτύου και δεν θα είναι υπεύθυνη για τις παραβιάσεις της ασφάλειας πέραν του εύλογου ελέγχου μας.

    Access to Personal Information

    You may review, correct and update the personal information that you provide to us at Vintage Parts’s Internet Site by using the feedback mechanisms provided, by clicking on this FEEDBACK LINK or by writing to us at Vintage Parts, Inc., 120 Corporate Drive, Beaver Dam, WI 53916.

    What we collect

    We may collect the following information:

    • Όνομα
    • contact information including email address
    • demographic information such as postcode, preferences and interests
    • other information relevant to customer surveys and/or offers

    For the exhaustive list of cookies we collect see the List of cookies we collect section.

    What we do with the information we gather

    We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

    • Internal record keeping.
    • We may use the information to improve our products and services.
    • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.
    • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by email, phone, fax or mail. We may use the information to customise the website according to your interests.

    Ασφάλεια

    We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

    How we use cookies

    A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.

    We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

    Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us. You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

    Links to other websites

    Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.

    Controlling your personal information

    You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

    • whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes
    • if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by letting us know using our Contact Us information

    We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

    You may request details of personal information which we hold about you under the Data Protection Act 1998. A small fee will be payable. If you would like a copy of the information held on you please email us this request using our Contact Us information.

    If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.

    List of cookies we collect

    The table below lists the cookies we collect and what information they store.

    Cookie Name Cookie Description
    FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
    PHPSESSID Your session ID on the server.
    GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
    PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
    STF Information on products you have emailed to friends.
    STORE The store view or language you have selected.
    USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
    MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
    MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
    MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
    MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
    SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
    PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
    X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
    MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
    MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.
    Portions of this page translated by Google.